Igår var Sofia med mig till jobbet direkt på morgonen för att testa en ny cykel. En trehjuling. 

Vi var inne till Örebro och testade för någon vecka sen, men det skulle justeras lite, så Karin på habilitering hörde av sig i tisdags för att berätta att den var klar för testning. 
När hon testade i den smala korridoren så trampade hon kanske två tag och sen rullade hon mest. Jag trodde att hon inte kunde eller att det var för trögt men sen verkade det som hon vart rädd när det gick så fort. 
Vi fick med oss cykeln hem direkt så Sofia cyklade sen i dom större koridorerna på sjukhuset och då gick det hur bra som helst. Så det var väl för trångt där inne så hon vart osäker. 
Hon cyklade även ut från hissen sen ner i källaren och hon vart så stolt för alla jobbarkompisarna/morfar Thomas var där nere och såg henne. 

Hon var med och hjälpte mig på morgon källsorteringen. Hon var verkligen jätte duktig hjälpte mig att bära utan att jag ens sa till vad hon skulle göra. Snacka om en bra praktikant,mycket bättre än många andra av dagens ungdomar. Haha låter som jag är lastgammal. 

Jag lämnade sen Sofia på dagis och sen på eftermiddagen skyndade vi hem och testade cykeln som jag körde hem på matrasten. 
Hon var super duktig hemma med så det kommer bli super bra. Jag kan gå på promenad och hon cykla. Sofia är ju lite för stor för att sitta i barnvagn nu när man ska på promenad men cykeln blir ju klockren. 

Sofia är med på jobbet och hjälper till med källsorteringen.
Sofia testar sin nya cykel ute på våran grusväg.