Jag brukar ha koll på det mesta. 
Men nu har jag verkligen ingen koll på nått 🙈 
Vi ska iväg på kurs nästa vecka 5-7 april. 
Jag har hela tiden trott att det är 6-8 april. 
Tänkte att Gud vad bra att det vart vid fredagen denna gång så det inte är mitt i veckan. Har jag gått och trott hela tiden. Har även tagit ledigt så från jobbet och även Andreas. 
Idag fick jag äntligen svar från Annika på Spsm. Jag undrade varför vi inte fått något papper och vart vi ska bo och när vi ska komma och hon svarar att om ni inte har bokat boende än så behöver ni göra det nu. 
Det hade jag totalt glömt bort. Skämms verkligen!! Jag har inte ens läst lappen vi fick hem. Så jag har inte ens tänkt på att javisst det gjorde jag ju förra gången oxå och även gången innan det. Så jag ringde till Spsm till tjejen som bokade hotell. Hon lät inte allt för trevlig. Men men det löste sig. Vi fick rum men inte på hotellet som alla andra föräldrarna bor på så det var super tråkigt verkligen. Men men är man klantig så får man skylla sig själv.
Plus att jag bokade in en hudvårdsklass den 5 april, som jag sen kom på att javisst vi åker till Stockholm på kvällen då så vi tar det den 4 april i stället och idag kom jag på att nej vi åker ju redan den 4 april. Hur klantig får man vara??!! 
Blir så trött på mig själv. Ska bli super kul att åka iväg och träffa dom andra. 
Ska även passa på och ha en hudvårdsklass när jag är i Stockholm så det kommer bli super kul! 
Sofia sitter vid köksbordet och skakar på en Oil free eye makeup Remover.