Idag har varit min lediga onsdag. Jag pratade med Carro igår och sa det om jag inte hittar på något direkt på morgonen slö kollar jag på serier hela förmiddagen. Så jag bokade dejt med Camilla, Liv och Lykke. Sofia och jag åkte och handlade på morgonen. Vi bjöd tjejerna på mat, sen lekte dom en stund.
Vi tog en promenad och hoppades att vi skulle se min systers nya häst, men den var så himla långt borta. Så vi gick hem och gick till grannen. Där fick vi gå in till hästarna. Så Sofia och Liv klappade för fullt och Liv gav hästarna hö, men Sofia var lite för feg så hon gav Liv en liten näve med hö.
Vi fick även släppa ut hönsen ur deras bo.
När vi kom hem åt tjejerna lite mellis, sen var det dax för fotbad.
Det slutade med att Sofia "råkade" sätta sig i fotbadsbaljan och då "råkade" även Liv sätta sig i så dom fick bada i badkaret i stället.
Det var mysigt med sällskap. Tack för idag 💖

Sofia och Liv sitter i skrindan.
Camilla, Liv och Sofia klappar på den bruna hästen.
Sofia kollar på när Liv matar hästen.
Sofia och Liv badar fötterna i en balja.

Efter dom hade åkt taggade jag inför första träningspasset på år och dar. Har varit sååå himla lat. Men idag åkte jag i väg och testade crossfit. Malin har nog tjatat på mig ett år. Men nu tog jag tag i det. Mina ben skakade redan vid uppvärmningen. Passet var tufft, men effektivt. Så det blir fler gånger. Längtar tills mitt medlemskap på Colloseum är slut!! Då kan jag byta ställe.